fredag den 25. marts 2011

Det lyder godt nok sygt!


I 21 Søndag kunne vi høre om flere på sygedagpenge der blev tvunget til at tage Lykkepiller hvis de fortsat skulle opretholde deres sygedagpenge! Idet alle behandlingsmuligheder skal være udtømte før man kan gå videre i sagen. Det lyder godt nok sygt!

Når man så oven i købet ved at lykkepiller for det første kun virker på 10 til 20 % af befolkningen, for det andet kan medføre en forhøjet risiko for selvmord og for det tredje har nogle meget alvorlige bivirkninger.

Hvordan kan man uanset lægeordination forlange at et menneske, skal modtage en behandling hvor der er overvejende sandsynlighed for, at vedkommende får det værre! Og hvor effekten er så ringe!

Jeg er rystede over at beskæftigelsesministeren ikke tager afstand fra denne praksis, hun vælger at fastholde at folk på sygedagpenge skal medvirke til behandling! Uanset hvor langt ude denne tvangsbehandling kan være. Men hun håber vel at folk siger nej, så er de sygedagpenge jo sparet! Så langt rækker hendes liberale sindelag ikke.

For er du af den ene eller anden grund havnede udenfor arbejdsmarkedet med udsigt til et længere varende forløb, er det efterhånden blevet tydeligt for enhver, at du ikke regnes for noget som helst! Du bliver set på som en udgift, som man skal slippe af med så hurtigt som muligt. Riget fattes penge og nogen skal jo betale regningen for en forfejlede økonomisk politik de sidste 10 år! Du kunne nok godt bidrage hvis du gad! Så hvorfor ikke dig på en overførelsesindkomst, de andre som arbejder bidrager trods alt stadig via deres skatter af deres egne tjente penge, og det gør du jo ikke!

Dette er det menneskesyn der er vokset frem i den borgerlige regerings lovgivning de sidste 10 år, og samtidigt klinker det hult når regeringen til stadighed påstår, at de vil tage sig af de svage og syge.

Et menneskesyn jeg vil gøre alt hvad der står i min politiske magt for at få ændret, og sikre at man som syg får et værdigt forløb. At man ikke tvinges til at tage medicin der kan gøre en mere syg eller har en tvivlsom virkning.
Du kan også være med til at ændre dette menneskesyn ved at stemme for, at Socialdemokraterne får regeringsmagten ved det kommende valg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.