mandag den 21. marts 2011

Løgn og manipulering


Hvordan var det nu at Lars Løkke sagde i sin nytårstale, noget med at ”langt de fleste på efterløn er hverken mere eller mindre syge end deres jævnaldrende på arbejdsmarkedet”. Et argument som skulle få forslaget om afskaffelse af efterlønnen til at glide nemmere ned.

Hvad viser fakta så, de viser at efterlønnere har tre gange så meget sygefravær som andre ældre lønmodtagere, når de vælger at stoppe! Fakta som oven i købet er fra beskæftigelsesminister Inger Strøjberg.

Og så var der antallet af borger som man forventede ville være på efterløn i 2030 hvor Claus Hjort startede på 121.000 og dermed en besparelse på 16 mia. kr. for derefter at nedskrive antallet til 75.000 - 85.000 men stadig med en besparelse på 16 mia.kr!!!! Det er noget af en tryllekunst!

Og så er der billedet af den golfspillende efterlønner som flere borgerlige har givet udtryk for, vel vidende at kun ca. 2 % af efterlønsmodtagerne er højtuddannede.

Og sådan kunne jeg blive ved! Man får en stærk fornemmelse af en regering der ved løgn og manipulering forsøger at få gennemført sin politik. Og så har jeg ikke engang nævnt Birthe Rønn!

En manipulering man som almindelig borger ikke har en jordisk chance for at gennemskue. Men også et klart bevis på en regering der er slidt ned, når man tyr til et så primitivt våben som at manipulere med fakta.

Så kære Løkke var det ikke rimeligt at spørge befolkningen om de stadig vil føres bag lyset!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.