onsdag den 2. juni 2010

Hvorfor udviser VKO ingen ansvarlighed!


Vi skal alle vise ansvarlighed og løfte i flok siger VKO nu hvor regningen skal betales!

Hvorfor skal den øvrige del af befolkningen være ansvarlig når det er regeringen og DF der har ført en uansvarlig økonomisk politik, og sendt os en regning. Man har i årene i 2003 og 2007 givet ufinansierede skattelettelser samt skattestop på et tidspunkt hvor selv nationalbankdirektøren i 2006 advarede herom. Økonomien var på det tidspunkt meget nær overophedning. Da krisen rammer os er overophedningen en kendsgerning, VKO havde ikke evnede at føre en konjunkturmodløbende finanspolitik, og derfor fået slået et kæmpe hul i statskassen nu på 89 mia.kr!

Nu hvor regningen skal betales vælger man igen fejlløsninger, man vælger at spare på de områder som vi skal leve af i fremtiden! På efteruddannelse for vores ufaglærte voksne, velvidende at vi om relativ kort tid, kommer til at mangle faglært arbejdskraft. De besparelser man vil lave rammer de kortuddannet, en gruppe som vi IKKE har råd til at tabe på gulvet. Oveni har man så også halveret dagpengene, i en periode hvor bruttoledigheden er stigende, man risikere dermed at sende en gruppe mennesker ud i langtidsledighed meget hurtigt. Det vil være en katastrofe for den enkelte og samfundet på sigt.

Det her er ganske enkelt et politisk valg og IKKE et krav fra EU som VKO har prøvet at bilde befolkningen ind. hvilket kom frem i mandags fra Claus Hjorts møde i Europaudvalget

Sikken et lederskab - der manipulerer med sandheden - VKO opfører sig som de banker skatteyderne måtte redde for et år siden! Hvad med at udvise ydmyghed over for de skatteydere der har betalt regningen for krisen både økonomisk men også med arbejdsløshed. I stedet burde VKO lade dem der har holdt festen, betale regningen på de 24 mia. kr.!

S og SF har i vores Fair Løsning anvist en klar vej, hvor vi føre en konjunkturmodløbende økonomisk ansvarlig finanspolitik der hjælper her og nu, men som også er langtidsholdbar. Og hvad der er vigtigere prioritere vi velfærd over skattelettelser, hvor vi alle er ansvarlige og byrden dels ud fra princippet, at de bredeste skuldre skal bære de tungeste læs!– Lad os få det valg – så kan befolkningen vælge hvilken plan de vil støtte!

Se det er ansvarlighed og lederskab!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.