onsdag den 2. november 2011

Tak!
Tak til alle jer som valgte at stemme på mig til folketingsvalget. Jeg fik 1564 personlige stemmer hvilket må siges at være flot, når man tager i betragtning at det er første gang jeg opstiller. Men desværre var jeg ramt af alvorlig sygdom og deltog derfor ikke i valgkampen, hvad flere af jer nok har bemærket. Derfor skal der lyde en stor tak til alle jer der i 3 uger var på gader og stræder for at gøre jeres kandidat kendt! Jeg var imponeret over alle de plakater som I havde hængt op.

Det er klart at det er op af bakke, når kandidaten ikke selv kan være synlig i en valgkamp. Derfor har jeg den 4. okt fået udskiftet min syge hjerteklap (aortaklap) på Rigshospitalet, jeg er derfor at betragte som fuldstændig rask og kan leve et helt normalt liv når min genoptræningsperiode er færdig.

Valgresultatet blev et noget broget folketing - vælgerne har sammensat folketinget som vi kender det fra tidligere tider hvor der ikke længer er mulighed for, at føre blokpolitik som vi har været udsat for med VKO. Det betyder med andre ord også at vi S-SF desværre ikke har 90 mandater tilsammen og derfor kan vi ikke får gennemført alt det vi gik til valg på.

Radikale har som regeringspartner også en del at skulle have sagt (nogen mener nok for meget) og det har kostet bl.a. en forkastelse af millionærskatten og diverse andre S-SF mærkesager. Umiddelbart så det voldsomt ud i indhugget i vores mærkesager, men med de ting som allerede er kommet frem om den kommende Finanslov synes jeg det lover godt for Danmark og S-SF mærkesager. Man kan klart se en forskel på S-SF-R i forhold til liberalisterne VKO hvor regningen bliver fordelt noget mere ligeligt, så al begyndelse er svært og vi skal nok komme efter det.

Men vi fik det dårligste valg i 100 år og vi kan ikke blive ved med at fejre en tilbagegang som en sejr. Derfor har vi brug for, at alle jer medlemmer kommer og blander jer i debatten - kom og giv bud på hvad det er vi gøre forkert, det er meget vigtigt hvis Socialdemokraterne også om 100 år skal være et stort parti. Jeg er sikker på at vi sagtnes kan gøre det bedre - men vi aktive har en gang imellem også brug for et kærligt skub bagi - for at tænke utraditionelt.

Jeg vil når min genoptræningsperiode er overstået komme tilbage med fornyet energi og være parat til at lytte for det er jer jeg repræsenterer. Endnu en gang tak for støtten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.