lørdag den 19. september 2015

Mine bemærkninger til den nye formands beretning på S kongres 15 tekst og video:


Se mine bemærkninger her:Da jeg besluttede - at mit indlæg her på kongressen skulle handle om den måde, vi taler om - og til mennesker som skæbnen, har været hård ved!
Havde jeg ikke forstilt mig - hvor vigtigt en ordentlig retorik er nu, med den flygtninge krise vi står i - i Europa!Det handler om respekt for det enkelte menneske, skæbnen er en størrelse - som kan ramme os alle! 

Hvorfor tillader vi en retorik hvor en mistænkeliggørelse - af den ledige, kontanthjælpmodtageren, flygtningen osv er blevet acceptabel - selv for os socialdemokrater! 
Vi er alt for tavse!


Alle ønsker at være en del af fællesskabet, at påstå noget andet - gør kun de som ikke selv har prøvet, at været udenfor!

Nok er nok - der skal siges stop for sådanne holdninger, så det kan høres!

Man bør ikke være i tvivl om, at vi socialdemokrater tager afstand fra - den grove og mistænkeliggørende retorik, det skulle meget gerne ligge dybt i vores dna - at sige fra!

Og nej - det her handler ikke om, at der ikke skal stilles krav - til mennesker på overførselsindkomst! - eller som vi bedre kender det - som pligter og rettigheder. Hvor det sidste begreb åbenbart er blevet forbundet med , en grov og mistænkeliggørende tone!

Det her handler om politisk anstændighed - så lad vær med,at give køb på dette - for at rende efter den blå blok! 

Jeg har været aktiv medlem i S - i over 30 år og jeg må desværre konstatere, at I - i ledelserne, ikke har været så gode til, at inddrage - og lytte til medlemmerne.

Hvorfor være aktiv medlem - hvis det ikke gør en forskel?

Jeg håber at du Mette vil bryde den grimme vane, når vi taler om grov mistænkeliggørende retorik, og at du med din nye ledelse virkelig vil gør alvor af, at lytte noget mere - til dine almindelige medlemmer. (Som du lige har sagt)

For helt tosset - er vi nu ikke!


Jeg vil til slut - ønske dig tillykke med formandsposten, og jeg ser frem til et godt - og udbytterigt samarbejde!

For sammen - er vi stærke!

Tak for ordet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.